Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фотография

 » 

Деца

 » 

Информация

Прекрасна категория изпълнена с живот и усмивки.
Споменът

Споменът

Децата. Нашето истинско щастие. Толкова чисти, непринудени, лъчезарни, щастливи, прелестни, блестящи. Нека винаги пазят детското в себе си. Подарете си спомени!

Мястото

Времето

Фотосесията може да продължи между 40 и 120 мин. в зависимост от избраният пакет.

Кога да запазите дата?

Кога да запазите дата?

Най-добре е това да стане още преди бебето да се роди. А, когато това се случи, най-доброто време за снимане на новородено е още през първата му седмица. Тогава са най-подходящите моменти да планирате сесията на вашето бебе. През това време бебето е приятно сънливо и е по-удобно за гъвкави и разчупени пози. Ето защо снимките на новородени стават през първата им или най-късно до третата седмица.

Облеклото

Облеклото

Ако се чудите как да се облечете за вашата сесия, семплият стил е ключът към добрия избор. За деца - облечете ги в нещо забавно, с най-различни цветове, които да отразяват тяхната индивидуалност и стил. Носете и резервни дрехи. Често се случва да получат петно от храна, напитка или други. Можете да вземете и любимата играчка. За семейства - облечете се в сходни нюанси, или координирайте цветовете и стила на дрехите. Дънките и удобните обувки са винаги добре дошли. Избягвайте дрехи с лого или големи разсейващи щампи по тях. По време на сесията очаквайте комфортна и забавна обстановка. Колкото повече се забавляваме, толкова по-добре. Ще правим и почивки особено, когато снимаме деца. Те често се нуждаят от почивка, за да бъдат нахранени, или просто да получат малко любов от мама и татко

Сесията

Сесията

За предпочитане е спокойната и релаксираща настройка на снимания, която ще ни позволи да уловим най-ярките му и запомнящи се черти и да ги накараме да изпъкнат. Може дори да лазим по пода, да правим весели физиономии, всичко около нас да стане разхвърляно - всичко необходимо за най-доброто настроение в снимките. Подредените пози понякога са добре дошли, но най-добрите фотографии идват от истински откровените моменти, тези с реална емоция. Нашата работа е да ги уловим.