Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фотография

 » 

Новородени

 » 

Информация

Незабравими снимки на вашето новородено.
Споменът

Споменът

Вашето бебе току що се е родило, гледате го с такова умиление... Иска ви се да запечатате този спомен в съзнанието си, да запазите тези мигове завинаги. Малките ръчички, пръстчета, очичките, сбръчканото носле, това мило мъниче ви кара да се разчуствате до сълзи. Направете това усещане наистина незабравимо. Подарете си спомени, които ще оживяват винаги щом погледнете снимките му.

Мястото

Мястото

Възможностите са безкрайни. В нашето студио, на открито, или в дома ви. Ще се радваме да обсъдим възможностите и направим предложения на базата на вашите нужди. Сесията може да продължи между 2-4 часа. Това позволява достатъчно време за снимки, хранене и спокойствие на бебето и майката. В студиото е винаги добре затоплено за новородените, за да се чувстват добре и комфортно.

Кога да запазите дата?

Кога да запазите дата?

Най-добре е това да стане още преди бебето да се роди. А, когато това се случи, най-доброто време за снимане на новородено е още през първата му седмица. Тогава са най-подходящите моменти да планирате сесията на вашето бебе. През това време бебето е приятно сънливо и е по-удобно за гъвкави и разчупени пози. Ето защо снимките на новородени стават през първата им или най-късно до третата седмица.