БГ
mom-dad-i

Mom Dad & I 2020-03-25

Let it be simple.

За да се придържам към стилът, който харесвам се старая да спазвам няколко правила. Изчистените линии винаги карат снимката да изглежда класическа, стилна и завършена. Постигам това минимизирайки използването на аксесоари, излишни елементи и много цветове. За целта избирам белият цвят, който освен, че носи усещане за чистота и съвършенство, отразява красиво светлината, без да “връща” цветни кастове към кожата на модела. Така тя остава със своят собствен цвят и без ненужни отблясъци. Използвайте фотоапарат за най-добро качество, но ако нямате, действайте и с телефона.

What will you need?

Светлина! Намерете най-светлото място вкъщи, с най-големият светлинен източник, а именно до прозореца. Ако светлината е от ярко слънце, внимавайте тя да не попада директно върху модела. Най-добре да бъде филтритрана през нещо бяло - перде, чаршаф, каквото намерите за подходящо.
За “фон”, върху който да поставите вашият модел използвайте бяло одеалце, чаршаф, пеленка. А, за общите снимки, нека фон е стената :)Постарайте се той да е хубаво изпънат (може да го защитепете с нещо, за да е гладък и еднороден).
За тоалет бяло боди, или просто бяла пеленка, която да покрива памперса. Импровизирайте!

Posing and light

Поставете вашият модел така, че светлината да идва отгоре на главата и мъничко в страни. Така първото нещо, което ще “докосне”е лицето. Внимавайте светлината да не идва откъм брадичката, това не е нормалната й посока в природавата и би изглеждало неестествено.
Позирайте мъничето, така че да се чувства комфортно и да изглежда хармонично.
Не опитвайте трудни пози, защото безопасността е приоритет! Придържайте се към положения, в които бебето обича да застава и са естествени за него.

Posing Ideas

Споделете постигнатото.

Опитвайте различни ъгли, композиции и идеи, стига да са безопасни. Не се отчайвайте, ако снимките не изглеждат толкова професионално, по-добре е да запазите момента, отколкото да го изпуснете. Когато имате възможност, ще се радвам да се видим в студиото и ще направим истинска фотосесия.

Дотогава снимайте мили моменти, истински емоции, интересна светлина, красотата и любовта помежду си. Ще се радвам да споделите резултати.

Не се колебайте да задавате въпроси на страничките ми, с удоволствие ще помогам и отговoря:
facebook.com/photostudionana, info@photostudionana.com